Oι «ερυθρόλευκοι» δεν συνέχισαν το σερί τους κι ας προηγήθηκαν με 2-0.

Ο Ολυμπιακός και ο Άρης τέθηκαν αντιμέτωποι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Δεν είχαμε νικητή στο φαληρικό στάδιο, με τους δύο αντιπάλους να έρχονται ισόπαλοι, 2-2.

Οι Πειραιώτες, αν και προηγήθηκαν με 2-0, δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους. Έμειναν, έτσι, στο -3 από τους πρωτοπόρους της κατάταξης, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Οι «κίτρινοι», από την πλευρά τους, βρίσκονται στην πέμπτη θέση, στο +1 από τον Βόλο.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ άνοιξε το σκορ στο 38’ με συρτό σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 52’ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Χουάν Ιτούρμπε βρήκε δίχτυα στο 70’, αφού προηγουμένως έκλεψε την μπάλα από τον Ρέτσο, ο οποίος έκανε κακό κοντρόλ.

Το παιχνίδι στα ίσα έφερε στο 81’ ο Ραφαέλ Καμάτσο. Ο Πίρσμαν πήρε την μπάλα από τα δεξιά, νίκησε τον Μπιελ και τροφοδότησε τον συμπαίκτη του, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Δοκάρι είχε ο Μπράμπετς στο 52’, από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Μπα (55′ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Κασάμι, Κανός (42′ Μασούρας), Μπιέλ, Φορτούνης (73′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (74′ Εμβιλά)

Άρης: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (75′ Νταμπό), Πάλμα (75′ Καμάτσο), Μ. Γκαρσία (57′ Ιτούρμπε), Νταρίντα (57′ Ετέμπο), Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι (90+1′ Καμαρά).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν