Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη στο φινάλε του πρώτου γύρου της Superleague. Θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στην Ευρώπη. Η οποία βέβαια έφερε πρόκριση. Από την άλλη, ο Άρης ήθελε να συνεχίσει το σερί. Παίρνοντας αποτέλεσμα στην παραδοσιακά πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το 1000 στο για […]

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη στο φινάλε του πρώτου γύρου της Superleague. Θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στην Ευρώπη. Η οποία βέβαια έφερε πρόκριση.

Από την άλλη, ο Άρης ήθελε να συνεχίσει το σερί. Παίρνοντας αποτέλεσμα στην παραδοσιακά πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το 1000 στο για τους Ερυθρόλευκους! Με τους γηπεδούχους να μετρούν 883 νίκες. Σε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Αραμπί

ΑΡΗΣ: Ντένις, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ, Γκαρσία, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι.

Ολυμπιακός – Άρης 1 – 0

Σβηστό έληξε το πρώτο ημίχρονο (0-0) χωρίς τις πολλες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία και μεγάλη κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις κλασικές ευκαιρίες, αφού ο Άρης με πολύ καλή αλληλοκάλυψη δεν άφηνε κενά στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στην μοναδική φάση που το κατάφεραν ήταν το 13’με τον Μασούρα να κατεβάζει με ωραίο τρόπο την μπάλα και να εκτελεί αλλά σωστά ακυρώθηκε με υπόδειξη του VAR ως οφσάιντ.

Ολυμπιακός - Άρης (1)

Ο Άρης ήταν ακίνδυνος επιθετικά και χαρακτηριστικό ότι δεν είχε τελική προσπάθεια προς την εστία του Βατσλίκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές μπήκαν οι ομάδες, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πολύ δυνατά και να ελέγχει ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Αποτέλεσμα και το δοκάρι του Καμαρά στο 53′.

Στο 54′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Σισέ σκόραρε σε ακόμη ένα παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόνι Λόπες, ο Σισέ πήδηξε πιο ψηλότερα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με τον Ολυμπιακό να κάνει καλή διαχείριση του χρόνου και να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα φτάσαμε στο τέλος.

Πολύ σημαντική νίκη που δίνει άρωμα τίτλου στον Ολυμπιακό, με την διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ να είναι πλέον στους 8 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=FwlT8TBTWUM

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ