Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ1 το παλεύει να τελειώσει αξιοπρεπώς, και μια από τα ίδια για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Κάτι λείπει, κάτι λείπει, από την παρέα της Λίγκας. Και σωστά πήγε το μυαλό σας. Ο Μεγάλος Κομπότης.  Είναι γνωστό στην πιάτσα ότι ο Κομπότης εχει άριστες σχέσεις με τον Αλαφούζο, και μάλιστα είναι και […]

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ1 το παλεύει να τελειώσει αξιοπρεπώς, και μια από τα ίδια για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Κάτι λείπει, κάτι λείπει, από την παρέα της Λίγκας. Και σωστά πήγε το μυαλό σας. Ο Μεγάλος Κομπότης. 

Είναι γνωστό στην πιάτσα ότι ο Κομπότης εχει άριστες σχέσεις με τον Αλαφούζο, και μάλιστα είναι και ένα είδος συμβουλάτορας του. Ξέρει τις κακοτοπιές και να παίζει μπάλα μπάλα υψηλού επιπέδου ο πρώην ιδιοκτήτης και παράγοντας του Λεβαδειακού. Προσπαθεί με ιδιαίτερα να δώσει μερικές από τις γνώσεις του στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, που κακά τα ψέματα δεν το έχει και πολύ με το σπορ.

Αυτό που έχει αναλάβει εξολοκλήρου είναι να βάλει την Αθηνάς Μπαλωμένου στην θέση της CEO στην ΕΠΟ. Στην ομοσπονδία αλλάζουν τα κόζια ξανά, και προσπαθούν όλοι να πάρουν θέση. Τι δηλαδή. Ο Αλαφούζος θα έμενε πίσω. όχι βέβαια και έδωσε εργολαβία στον Κομπότη το δύσκολο αυτό σχέδιο.

Η δικηγόρος του τριφυλλιού έχει αποκτήσει εμπειρία στο ποδοσφαιρικό στερέωμα  με την εμπλοκή της στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θέλει τώρα να πάει στο τοπ Ελληνικό μαγαζί, που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε. Τα αλεστικά προσπαθούν όλοι να βρουν

Με τον Κομπότη πίσω της οι πιθανότητες είναι μεγάλες. Αν και ο Μαρινάκης πει το Ναι τότε η επιτυχία είναι σίγουρη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ