Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης! Ο Αντώνης Νικοπολίδης έφυγε από τα τμήματα της υποδομής του Ολυμπιακού. Με τους λόγους αποχώρησης να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας φαίνεται ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με άλλα στελέχη και σκεφτόταν να παραιτηθεί από το καλοκαίρι, όταν και σταμάτησε να κοουτσάρει […]

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έφυγε από τα τμήματα της υποδομής του Ολυμπιακού. Με τους λόγους αποχώρησης να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας φαίνεται ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με άλλα στελέχη και σκεφτόταν να παραιτηθεί από το καλοκαίρι, όταν και σταμάτησε να κοουτσάρει την Κ19 του Ολυμπιακού.

Πως φτάσαμε όμως εκεί;

Όλα ξεκίνησαν με την παραίτηση – αποχώρηση του Αντώνη Πίκουλα. Απο διοικητικός ηγέτης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η συνέχεια ήθελε την ισχυροποίηση του τεχνικού διευθυντή Θοδωρή Ελευθεριάδη. Ο οποίος ουσιαστικά οδήγησε στην έξοδο τον Αντώνη Νικοπολίδη απο προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού. Αφήνοντάς τον ουσιαστικά σε ενα ρόλο χωρίς ουσία, αυτό του υπεύθυνου αλλά χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε συνάντηση του παλαίμαχου κίπερ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στον οποίο εξέθεσε αναλυτικά τους λόγους της παραίτησής του.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν έκανε κάποια προσπάθεια να τον μεταπείσει. Αν κρίνουμε απο την ανακοίνωση της αποχώρησής του, που ακολούθησε…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ