Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γνωστό πως στηρίζεται σε παίκτες που γνωρίζει καλά. Εμπιστεύεται σίγουρες συνταγές. Την ώρα που άλλοι τις…σνομπάρουν. Έτσι και στον ΠΑΟΚ, στην δεύτερη του θητεία. Ο Ρουμάνος τεχνικός επανέφερε στο προσκήνιο παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ. Έδωσε παραπάνω λεπτά και ρόλο στον Βιερίνια. Ενώ στήριξε τον Superman …Πασχαλάκη Την ώρα που ακόμη δεν […]

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γνωστό πως στηρίζεται σε παίκτες που γνωρίζει καλά. Εμπιστεύεται σίγουρες συνταγές. Την ώρα που άλλοι τις…σνομπάρουν.

Έτσι και στον ΠΑΟΚ, στην δεύτερη του θητεία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επανέφερε στο προσκήνιο παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ. Έδωσε παραπάνω λεπτά και ρόλο στον Βιερίνια. Ενώ στήριξε τον Superman …Πασχαλάκη Την ώρα που ακόμη δεν είχε επανέλθει στο 100%του και έκανε κρίσιμα λάθη.

Έτσι λειτουργούσε πάντα ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Πόσο μάλλον με άτομα μαζί με τα οποία έγραψε ιστορία. Κερδίζοντας το double.

Aξίζει να θυμήσουμε ότι ο Μπίσεσβαρ είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη. Eνώ ο Πασχαλάκης ναι μεν είχε στηριχτεί από τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά από κάποιο σημείο και μετά είχε βρεθεί στην εξέδρα. O Βιεϊρίνια, προφανώς, είναι παίκτης που παίζει με κάθε προπονητή. Όμως με τον Λουτσέσκου παίρνει τόσες πρωτοβουλίες που θυμίζει…2019.

Αφήστε που ίσως έρθουν και…ανανεώσεις συμβολαίων σε λίγο καιρό. Αν έρθουν οι νίκες όλα θα στρώσουν στον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Το ταξίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι μακρύ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ