Νέοι «μνηστήρες» για τον 25άχρονο πλάγιο μέσο της ΑΕΚ.

Ο Λιβάι Γκαρσία εντυπωσιάζει φέτος με την ΑΕΚ και γερμανικές ομάδες τον παρακολουθούν, ως ενδεχόμενο μεταγραφικό στόχο τους.

Ο 25άχρονος πλάγιος μέσος της «Ένωσης» δεν έχει περάσει απαρατήρητος στην Bundesliga. Οι εμφανίσεις του στη φετινή Super League, άλλωστε, είχαν κεντρίσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, όπως η Λάτσιο, η Τζένοα και η Βιγιαρεάλ.

Η Βόλφσμπουργκ και η Στουτγκάρδη ήρθαν να προστεθούν στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον διεθνή με την Εθνική Τρινιτάντ και Τομπάγκο, ενώ διακριτικές «ματιές» τού ρίχνει και η Χόφενχαϊμ.

Βέβαια, ο Ματίας Αλμέιδα στηρίζεται σε εκείνον και για να αποχωρήσει θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να δεχθούν δελεαστική πρόταση εξαγοράς του.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2025. Οι «λύκοι» είχαν κινηθεί κι εν έτει 2021 για την απόκτησή του, αλλά τότε η ΑΕΚ είχε απαντήσει αρνητικά στην πρότασή τους.

Τώρα, ετοιμάζονται να στείλουν άνθρωπό τους στη χώρα μας για να τον παρακολουθήσει και από κοντά, εν δράσει. Αναμένεται να δούμε εάν θα προχωρήσουν σε νέα πρόταση και εάν το κάνουν ποια θα είναι η απάντηση της ελληνικής ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ