Από 22 παίκτες αποτελείται η αποστολή εν όψει Παναιτωλικού.

O Παναιτωλικός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Τα «λιοντάρια» θα υποδεχθούν τους Αγρινιώτες στο γήπεδο της Τούμπας, αφού η έδρα τους δεν είναι ακόμα έτοιμη προς χρήση.

Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 παίκτες.

Όπως ενημέρωσε η «κόκκινη» ΠΑΕ: «Με μια πρωινή προπόνηση την Παρασκευή 01/0 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League κόντρα στον Παναιτωλικό (02/09, 21:00, NOVA), ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη.

Αυτοί είναι οι Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Γούλερι, Άλεξιτς και Μπαΐροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σοφιανός, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου και οι ανέτοιμοι Κολομπίνο, Μορέιρα, Παντεκίδης».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ