O Tζον Τοράλ έρχεται στον ΟΦΗ. Σε μια μεταγραφή που δημιουργεί  μεγάλες προσδοκίες για τη νέα χρονιά. Ήδη στον ΟΦΗ είχαν προχωρήσει αρκετά τις επαφές με παίκτη. Το όνομα του οποίου κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η ταν ο διακαής πόθος του ΟΦΗ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο Ισπανός βρισκόταν […]

O Tζον Τοράλ έρχεται στον ΟΦΗ. Σε μια μεταγραφή που δημιουργεί  μεγάλες προσδοκίες για τη νέα χρονιά.

Ήδη στον ΟΦΗ είχαν προχωρήσει αρκετά τις επαφές με παίκτη. Το όνομα του οποίου κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η ταν ο διακαής πόθος του ΟΦΗ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο Ισπανός βρισκόταν σε συζητήσεις με τους Κρητικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν από τις αρχές του Ιούνη. Οταν και η πλευρά του συλλόγου βολιδοσκόπησε τους εκπροσώπους του Τζον Τοράλ. Άλλωστε με 19 συμμετοχές σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι η Τσάμπιονσιπ. Παρότι η Μπέρμιγχαμ δεν πήγε τόσο καλά. Αφού ποτέ δεν μπήκε σε διαδικασία εισόδου στα play offs ανόδου. Ο ίδιος διατήρησε την υψηλή χρηματιστηριακή αξία του.

Πρόκειται για μια από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια και τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ανέλαβε ο Γιώργος Σαμαράς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο ΟΦΗ χρειάστηκε να ανέβει πάνω από τα δικά του στάνταρ (να πέσει παράλληλα η πλευρά του Τοράλ) προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα και το Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ προχώρησε στην οικονομική υπέρβαση με την μεταγραφή του 26χρονου Ισπανού γιατί φέρνει στην Ελλάδα έναν παίκτη που αναμφίβολα ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας στα κεντρικά του χαφ και παράλληλα τον κάνει δικό του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάτι που σημαίνει πως η υπογραφή συμβολαίου μέχρι το 2024 αυτομάτως δίνει την δυνατότητα στον ίδιο τον ΟΦΗ να στήσει έναν κορμό για την επόμενη τριετία (μην ξεχνάμε πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον Φαν Ντάινεν και τον Καμάου) και ενώ οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά αντιθέτως ξεκινούν τώρα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ