Μοιρασιά στο Ηράκλειο, με τον Αποστόλη Διαμαντή να σκοράρει στο 90’+11’.

Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο, στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν το «διπλό» για να πάνε με… άλλον αέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά έμειναν στο 1-1. «Χρυσός» βαθμός για τους γηπεδούχους.

Ο Καλέντ Νάρεϊ στο 8’ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στην κίνηση με το αριστερό. Αν και αρχικά ο διαιτητής έδειξε να υπάρχει οφσάιντ το VAR τον διέψευσε και το γκολ μέτρησε.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να «απαντήσουν» στο 22’, αλλά η προβολή του Γκερέρο από από το ύψος της μικρής περιοχής δεν ήταν καλή.

Άστοχος ήταν ο Ολιβέιρα, που έκανε κεφαλιά στο 37’, όπως και οι Νάρεϊ και Στίβενς με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στις δικές τους προσπάθειες.

Στο 63’ οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ άναψαν πυρσούς, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να βαρύνει και να μην μπορούν οι παίκτες να έχουν καλή ορατότητα.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αναγκάστηκε να να διακόψει προσωρινά το ματς, για περίπου επτά λεπτά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει στη συνέχεια. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, πάντως, ζήτησαν κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Λύρατζη στον Ντιουσέ στο 76’, αλλά ο 22άχρονος αμυντικός τιμωρήθηκε με κίτρινη.

Οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν τον έλεγχο μέχρι τέλους, έδειξαν συγκριτικά καλύτερη εικόνα, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν άλλο γκολ.

Αυτό το πλήρωσαν στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, βλέποντας τον Αποστόλη Διαμαντή να φέρνει το ματς στα… ίσα. Ο Θοράρινσον εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά κι εκείνος με τρομερή κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι.



ΟΦΗ: Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης (62′ Ντουρμισάι), Λάρσον, Μπαλογιάννης (80′ Θοράρινσον), Περέα (84′ Στάικος), Μεγιάδο, Ντίκο, Ντιουσέ, Γκερέρο (84′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (25′ Τσαούσης), Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Ντάντας, Αουγκούστο (72′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (72′ Τόμας).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

1-1, Buzzer – beater του Διαμαντή με καρφωτή κεφαλιά:



Το μαρκάρισμα του Λύρατζη στον Ντίκο:




Μεγάλη ευκαιρία, ο Ντιουσέ σουτάρει ψηλά:




Αστοχεί ανενόχλητος ο Ολιβέιρα με κεφαλιά:




Καταπληκτικό κοντρόλ και εκτέλεση του Νάρεϊ για το 0-1:



1-1, Buzzer – beater του Διαμαντή με καρφωτή κεφαλιά




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν