Στους Κρητικούς ο Ολλανδός.

Ο OΦΗ ενισχύθηκε στον «άσο», με την ομάδα της Κρήτης να ανακοινώνουν την απόκτηση του τερματοφύλακα Σόνι Στίβενς. Ο 30χρονος Ολλανδός πορτιέρε υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς.

Ο Σόνι Στίβενς έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Καμπούρ. Ο 30χρονος κίπερ έχει αγωνιστεί επίσης σε Τβέντε, Φόλενταμ και Εξέλσιορ. Ο Ολλανδός αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Sonny Stevens, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας δύο ετών και αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα για τη σεζόν 2022-23.

Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1992 στην πόλη Hoorn της Ολλανδίας, άρχισε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της “Always Forward” και αργότερα στα τμήματα υποδομής της FC Volendam, ενώ τον Ιούλιο του 2010 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε 49 εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από την Twente, αγωνιζόμενος σε 18 αναμετρήσεις, ενώ τον Ιούλιο του 2017 φόρεσε την φανέλα της Go Ahead Eagles σε συνολικά 39 αγώνες.

Έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στο δυναμικό της Excelsior (14 εμφανίσεις), ενώ το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από την Cambuur, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της Eerste Divisie (Β’ Κατηγορία Ολλανδίας) τη σεζόν 2020-21, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας σε 101 αγώνες.

Ο Sonny Stevens έχει χριστεί διεθνής με τις εθνικές U20 και U21 της Ολλανδίας.

Sonny, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν