Τι ξεκαθάρισαν οι Θεσσαλοί με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Η ΠΑΕ Βόλος συνεχάρη τις ελληνικές ομάδες που εξασφάλισαν ευρωπαϊκά «εισιτήρια» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν έμεινε εκεί.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θέλησε να τονίσει πως παραμένει «ουδέτερος» και δεν πρόκειται να «ανέβει σε κανένα άρμα», αφού κοιτάζει αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του.

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα συγχαρητήριά της στις ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ευχή όλων μας να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρας μας στην Ευρώπη.

Άλλωστε είναι υποχρέωσή τους μέσω της βαθμολογικής τους συγκομιδής να βγάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, και τους συσχετισμούς που επιδιώκουν κάποιοι να σχηματίσουν, η ΠΑΕ Βόλος θα ήθελε να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραμείνει ουδέτερη και δεν πρόκειται να “ανέβει” σε κανένα άρμα.

Ο Βόλος θα συνεχίσει να κρατά ουδέτερη στάση και να πράττει μόνο με βάση το συμφέρον της ομάδας μας.

Και για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει τους υπολογισμούς, χρεώνοντας την ομάδα του Βόλου είτε στους μεν είτε στους δε, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι στις προσθαφαιρέσεις να υπολογίζουν δεκαρείς ομάδες».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ