Αυτό τουλάχιστον είπε σε δηλώσεις του στην EΡT 3 και την εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε μεταγραφές προχωράει  ο Βόλος, αλλά από την άλλη με τον Αχιλλέα Μπέο να ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα. Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώς για την Μαγνησιακή ΠΑΕ.

Αυτό τουλάχιστον είπε σε δηλώσεις του στην EΡT 3 και την εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» ο Αχιλλέας Μπέος, που έδωσε και λεπτομέρειες στις εξελίξεις που αναμένονται…

«Την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πιστεύω πως η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα και ένας ξένος επενδυτικός όμιλος σοβαρός που ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου, με Έλληνες συνεργάτες, θα τρέξει την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που είναι η αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα λοιπά. Το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές», είπε αρχικά.

«Για μένα θα είναι ακόμα μια τεράστια επιτυχία. Μια ομάδα από το μηδέν δημιούργησε μια σταθερότητα και ένα όνομα στο ποδόσφαιρο και μεταβιβάζεται σε υγιείς επιχειρηματίες που θα επενδύσουν και στην πόλη. Αισθάνομαι ικανοποιημένος για αυτό το κατόρθωμα. Αν ολοκληρωθεί, θα δοθεί μια συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσουμε με λεπτομέρειες και θα μάθετε τα πρόσωπα και τα πάντα».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ