Οι Θεσσαλονικείς γευμάτισαν όλοι μαζί, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

O ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και, συνολικά, έχει να αισθανθεί τη χαρά της νίκης από τις 20 Μαρτίου.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τη σεζόν, έχοντας μπροστά τους το φινάλε των πλέι οφ της Super League, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στην προσπάθειά του να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, πήρε την πρωτοβουλία ώστε εκείνος και οι συμπαίκτες του να γευματίσουν όλοι μαζί, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Οι Θεσσαλονικείς συνέφαγαν σε εξαιρετικό κλίμα για περίπου δύο ώρες. Ο Πορτογάλος προχώρησε και σε αρχηγική ομιλία, στο φινάλε του γεύματος, επιχειρώντας έτσι να αφυπνίσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, από την πλευρά της, εξέδωσε ανακοίνωση για να τονίσει: «Αυτές οι καταστάσεις απαιτούν δύναμη κι αναδεικνύουν χαρακτήρες. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα πως ο ΠΑΟΚ διανύει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο και πως πρέπει ν’ αντιδράσει ώστε να “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση και να διατηρήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα κι έχουν ψυχολογικό αντίκτυπο το οποίο οδηγεί σε έλλειψη καθαρού μυαλό στις κρίσιμες στιγμές, δεν βοηθούν την έξοδο από την κρίση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ σε αυτές τις τελευταίες δέκα ημέρες καλείται να δείξει το δικό του χαρακτήρα. Αυτόν που τον έχει βγάλει από θέσεις με την πλάτη στον τοίχο.

Η απάντηση πρέπει να δοθεί στο γήπεδο. Εκεί που ο ΠΑΟΚ κερδίζει όλους τους αγώνες του. Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει μπροστά του τρεις αγώνες για ν’ αποδείξει πως μπορεί να βγει κερδισμένο, έστω και πληγωμένο από αυτή την περιπέτεια».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ