Σαν σήμερα πριν από δεκατέσσερα χρόνια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Νάτσο Σκόκο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη. Έπαιξε στην ΑΕΚ το διάστημα 2008-2011 και θα μείνει για πάντα στην καρδιά των φιλάθλων.

Ο Αργεντινός, άλλωστε, λατρεύτηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της «Ένωσης». Παρά την κριτική που δέχθηκε κατά καιρούς, κυρίως για τα αμυντικά καθήκοντά του που κρίθηκαν από πολλούς ελλιπή, όταν το όνομά του «έπαιξε» για άλλη ομάδα οι οπαδοί αντέδρασαν.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν τότε, τον ήθελε ο Ολυμπιακός, ενώ δημοσιεύματα τον είχαν στείλει και στον Παναθηναϊκό. Δεν πήγε σε κανέναν από τους δύο.

Η απόκτησή του από τους «κιτριμόμαυρους» ανακοινώθηκε σαν σήμερα πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ignacio Martin Scocco. O 23 ετών μεσοεπιθετικός (29/05/1985) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αγωνίστηκε σε 118 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, κι είχε 33 γκολ και τρεις ασίστ. Πρόσφερε και οικονομικά στην ΑΕΚ, αφού η πώλησή του στην Αλ Αΐν έβαλε αρκετά χρήματα στα ταμεία της ελληνικής ομάδας.

Με το δικέφαλο στο στήθος κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Το μεγαλύτερο κέρδος του ήταν αναμφίβολα η αγάπη του κόσμου, που ακόμα τον μνημονεύει.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον περασμένο Δεκέμβριο, ως μέλος της Νιούελς Ολντ Μπόις. Συνολικά, έπαιξε στην καριέρα του σε 438 αγώνες κι είχε και δεκατρείς συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής, κυρίως την U20.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ