Μια νέα περίπτωση έχει στα σκαριά του ο Ολυμπιακός και μιλάμε για τον αριστερό μπακ Πιέρ Κορνού.

Σταθερός στην αγορά της Γαλλίας ο Ολυμπιακός. Και γιατί όχι, αφού έχει ρίξει για τα καλά τα δίχτυα του εδω και χρόνια, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αγοράζουμε φτηνά, και πουλάμε ακριβά.

Μια νέα περίπτωση έχει στα σκαριά του ο Ολυμπιακός και μιλάμε για τον αριστερό μπακ Πιέρ Κορνού, όπου σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα και το Foot Mercato, εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου ποδοσφαιριστή της Οβιέδο, Πιέρ Κορνού.

Όπως αναφέρεται, ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη «μάχη»,με  Σεντ Ετιέν, Τουλούζ, Βέρντερ Βρέμης, αλλά και την Γρανάδα. Ο Κορνού κάνει μια εξαιρετική σεζόν στην Segunda Division με την Οβιέδο, και οι εμφανίσεις του, έχουν κάνει τους Ισπανούς να λένε πως πρόκειται και για το καλύτερο αριστερό μπακ της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα. Έχοντας και 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Αν και ήταν προϊόν των ακαδημιών της Μονπελιέ, ο Κορνού έχει μετακομίσει εδώ και πολλα χρόνια στην Ισπανία, και έχει αγωνιστεί στις ισπανικές Μαγιόρκα, Ρέαλ Μπαλομπέντικα Λινένσε, Οβιέδο Βετούστα, Ίμπιζα, Σαμπαντέλ, πριν φτάσει στην Οβιέδο με την οποία αγωνίζεται πλέον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик