Η φετινή χρονιά είναι σημαντική αφού θέλει να χτυπήσει την πρώτη εξάδα, και η αρχή γίνεται με τον σημαντικό αγώνα στο Καραϊσκάκης, εναντίον του περσινού πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Super League και εδώ και καιρό είναι ομάδα με υψηλές βλέψεις και αρκετά ποιοτικό ρόστερ.

Η φετινή χρονιά είναι σημαντική αφού θέλει να χτυπήσει την πρώτη εξάδα, και η αρχή γίνεται με τον σημαντικό αγώνα στο Καραϊσκάκης, εναντίον του περσινού πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός είναι στα τελευταία 19 χρόνια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει χάσει μόλις μια φορά. 11 νίκες, εφτά ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Από την άλλη η τελευταία απώλεια για τους Ερυθρόλευκους εντός έδρας με τα Γιάννινα ήταν το 2014-15 και η ισοπαλία με 2-2.

Στην πρεμιέρα  θα πάρουν όλοι μία γεύση για τη νέα ομάδα με τον Θανάση Στάικο. Υπήρχε και πέρυσι εκεί ο 41χρονος, αλλά ως βοηθός του Ηρακλή Μεταξά.

Αγωνιστικά τώρα ο Θανάσης Στάικος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ροσέρο και Κύρκο, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται εκτός αποστολής.

Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε και Κιάκος στα μετόπισθεν. Καραχάλιος και Μπιλμπάο είναι σίγουροι στα χαφ, ενώ μπροστά ο Κόντε. Λιάσος και Ριένστρα παίζουν για την τρίτη θέση και στα φτερά θα είναι δύο από τους Λώλη, Μορέιρα και Παμλίδη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για την αποστολή.

1η αποστολή της ομάδας μας για τη νέα σεζόν 2022-23 του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας και την αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής μας κ.Στάικος έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, τους:

PRIOR, ΣΟΥΛΗ, SORIA, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, POZNANSKI, ERRAMUSPE, ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, ΠΗΛΙΟ, ΚΙΑΚΟ, ΤΖΙΜΑ, ΤΣΑΒΟ, RIENSTRA, ΛΙΑΣΟ, BILBAO, MOREIRA, ΛΩΛΗ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΜΛΙΔΗ και CONDE.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ