Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάζει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών επιχειρώντας να κλείσει ένα σημαντικό όνομα για την επίθεση από την Serie A.

Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάζει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών επιχειρώντας να κλείσει ένα σημαντικό όνομα για την επίθεση από την Serie A.

Έχοντας μπει εκ νέου στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, η όρεξη στον ΠΑΟΚ έχει ανοίξει και θέλει να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική ευθεία της σεζόν.

Στον Δικέφαλο προσπαθούν μέχρι την τελευταία στιγμή να καλύψουν τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας με την απόκτηση ενός φορ να έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Το όνομα του Φεντερίκο Μπονατσόλι βρίσκεται από το πρωί στο προσκήνιο και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην Serie A με την Σαλερνιτάνα.

Ο Μπονατσόλι είναι 25 ετών αγωνίζεται στη θέση του φορ και ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του παίκτη για τον δανεισμό του. Η μεταγραφή ωστόσο έχει ακόμα… δρόμο καθώς δεν έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια.

Όπως διαρρέεται ο παίκτης δεν έχει πειστεί ακόμα για να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ σημαντικό ζήτημα αποτελεί και το υψηλό συμβόλαιό του (1,5 εκατ.)

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ