Αυτούς θα έχει στο πλευρό του ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε φέτος τον Πανσερραϊκού, εν όψει της επιστροφής του στη Super League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, μετακόμισε στις Σέρρες για να αναλάβει τα «λιοντάρια».

Μαζί του θα είναι και οι Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Θεοχάρης Κομσής, Βασίλης Πετρόπουλος, Ιωάννης Αμπατζίδης και Μπέντζαμιν Γκαρσία, όπως ανακοίνωσαν οι Σερραίοι.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το τεχνικό επιτελείο το οποίο θα πλαισιώσει τον Πάμπλο Γκαρσία κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πανσερραϊκό.

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (Β΄ προπονητής): Γεννημένος στις 09/05/1979 στο Μπεντζίν της Πολωνίας, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Πόγκον, την Κατοβίτσε, τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια.

Ως προπονητής εργαζόταν από το 2014 στον ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ16 και στην συνέχεια στην Κ19, ενώ διετέλεσε για κάποιο διάστημα και στην πρώτη ομάδα κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2021, μέχρι να προστεθεί στο επιτελείο του ΠΑΟΚ Β΄.

Θεοχάρης Κομσής (προπονητής φυσικής κατάστασης): Γεννημένος στις 27/06/1991 στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τις Σέρρες, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA Α’, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Κινησιολογία και υποψήφιος διδάκτωρ ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ.

Έχει εργαστεί ως γυμναστής στον Πλατανιά, στα Τρίκαλα, στον Αιγινιακό, ενώ από το 2018 εργαζόταν στον ΠΑΟΚ αρχικά ως μέλος της Κ19, ενώ διετέλεσε για κάποιο διάστημα και στην πρώτη ομάδα κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2021, μέχρι να προστεθεί στο επιτελείο του ΠΑΟΚ Β΄.

Βασίλειος Πετρόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων): Γεννημένος στις 11/04/1992 στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA B και UEFA Goalkeeping B.

Εργαζόταν στον ΠΑΟΚ από το 2014, οπότε και ανέλαβε την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων της ακαδημίας, μέχρι να προστεθεί στο επιτελείο του ΠΑΟΚ Β΄.

Ιωάννης Αμπατζίδης (προπονητής – αναλυτής ποδοσφαίρου): Γεννημένος στις 14/01/1990 στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, κατέχει δίπλωμα UEFA A και από το 2007 έως το 2011 ήταν προπονητής και τεχνικός υπεύθυνος του ΠΑΟΝΕ.

Εργαζόταν στον ΠΑΟΚ από το 2014, στην κατηγορία Κ14 και συνέχισε σε Κ15, Κ19, Κ20, ενώ διετέλεσε για κάποιο διάστημα και στην πρώτη ομάδα κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2021, μέχρι να προστεθεί στο επιτελείο του ΠΑΟΚ Β΄.

Μπέντζαμιν Γκαρσία (προπονητής – αναλυτής ποδοσφαίρου): Γεννημένος στις 08/01/1999 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, σπούδασε International Sports Management στο Richmond University του Λονδίνου και είναι κάτοχος του διπλώματος FA Level 1 στην προπονητική ποδοσφαίρου. Από το 2022 ανήκε στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Β΄».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ