Σπουδαίο «διπλό» για τους «πράσινους» απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός τέθηκαν αντιμέτωποι στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ του Super League.

Επρόκειτο για την πέμπτη φορά που συναντήθηκαν για τη σεζόν 2022-2023 οι δύο ομάδες. Στην κανονική διάρκεια ο «δικέφαλος» είχε κερδίσει εκτός έδρας με 3-0, αλλά είχε χάσει εντός με 2-1.

Για το Κύπελλο Ελλάδας οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, κερδίζοντας με 2-0 στην Τούμπα και με 3-0 στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι», στα τελευταία έντεκα εκτός έδρας ντέρμπι, είχαν μόλις μία νίκη, εφτά ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Τώρα, έφθασαν σε σπουδαίο «διπλό» με 2-1 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Μπερνάρ άνοιξε το σκορ στο 38’, αλλά ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έφερε το ματς στα ίσα στο 85’.

Ωστόσο, το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και απέδρασε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη στο 90’+1’.

Ο διαιτητής αρχικά είχε δώσει οφσάιντ, αλλά μετά την παρέμβαση του VAR έδειξε την εσχάτη των ποινών, καθώς ο Ζίφκοβιτς πάτησε τον αντίπαλό του.

Οι γηπεδούχοι στο 90’+7’ κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Κλεϊνχέισλερ στον Αουγκούστο, αλλά ακυρώθηκε λίγο αργότερα έπειτα από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (46′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κάργα, Ράφα Σοάρες (73′ Καντουρί), Αουγκούστο, Ντάντας (68′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ολιβέιρα (73′ Μπράντον Τόμας).

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (59′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν, Παλάσιος (59′ Μαντσίνι), Μπερνάρ, Σπόραρ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ