Ο Λουίς Πάλμα έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τη Ρέιντζερς μάλιστα να χτυπάει την πόρτα του Άρη για την απόκτησή του. Ο μεσοεπιθετικός των «κιτρίνων» δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο και η ελληνική ομάδα δεν είναι αρνητική στην πώλησή του και ο ίδιος θα ήθελε να πάει σε […]

Ο Λουίς Πάλμα έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τη Ρέιντζερς μάλιστα να χτυπάει την πόρτα του Άρη για την απόκτησή του.

Ο μεσοεπιθετικός των «κιτρίνων» δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο και η ελληνική ομάδα δεν είναι αρνητική στην πώλησή του και ο ίδιος θα ήθελε να πάει σε ένα πιο αγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς ζητούν περί τα πέντε εκατ. ευρώ, για να ανάψουν το «πράσινο φως» για να μετακομίσει στη Γλασκόβη ή όπου αλλού.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής τέτοια πρόταση δεν έχει έρθει στα χέρια των «κιτρίνων» ούτε από τους Σκοτσέζους ούτε από άλλη ομάδα.

Ο Άρης θα μπει ξανά σε ρυθμό προπονήσεων την προσεχή Δευτέρα (12/06) και ο Τόλης Τερζής τον υπολογίζει κανονικά, από τη στιγμή που παραμένει μέλος της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ