Τι κάνει νιάου νιάου....Ναι η γάτα είναι....για όλους εκείνους που είχαν βγει να μας την πουν...

Ο Ολυμπιακός όπως φαίνεται έκλεισε τον Γκουστάβο Σκάρπα. Η Παλμέιρας έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει την μεταγραφή, αλλά, «Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να ’χει ο πεθερός»

Από την αρχή σας γράψαμε ότι ο Γκουστάβο Σκάρπα τόνισε στην Παλμέιρας πως θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός, που τον θέλει σαν τρελός, του το έδειξε από την αρχή. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση για να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους!

Ποια είναι αυτή; Συμβόλαιο το οποίο ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2023 και ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Μαζί με το πριμ υπογραφής, μπόνους ο 28χρονος επιτελικός μέσος μπορεί να λάβει ένα ποσό περίπου στα 4.500.000 ευρώ μέσα σε αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια πρόταση που από οικονομικής άποψης δεν νομίζουμε να έχει κάποια καλύτερη στα χέρια του. Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν πως έχουν μπει οι υπογραφές στη συμφωνία.

Μας δικαιώνουν και οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή.

Το γραφείο των μάνατζερ  που εκπροσωπεί τον Σκάρπα ανέβασε μία φωτογραφία στα social, η οποία περιέχει δύο emoticon: ένα αεροπλάνο και μία ελληνική σημαία.

Τι κάνει νιάου νιάου….Ναι η γάτα είναι….για όλους εκείνους που είχαν βγει να μας την πουν…

Ολυμπιακός

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ