Η επιλογή του Λουκ Καστάνιος από τον ΟΦΗ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο που παρακολουθεί την Σούπερ Λιγκ. Το βιογραφικό του είναι μεγάλο και αν είναι σε μια νορμάλ κατάσταση η Κρητική ομάδα θα λύσει το πρόβλημα του γκολ. Λύση στο σκοράρισμα αναζητά ο ΟΦΗ και γι’ αυτό η διοίκηση ήρθε σε […]

Η επιλογή του Λουκ Καστάνιος από τον ΟΦΗ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο που παρακολουθεί την Σούπερ Λιγκ. Το βιογραφικό του είναι μεγάλο και αν είναι σε μια νορμάλ κατάσταση η Κρητική ομάδα θα λύσει το πρόβλημα του γκολ.

Λύση στο σκοράρισμα αναζητά ο ΟΦΗ και γι’ αυτό η διοίκηση ήρθε σε προφορική συμφωνία με Ολλανδό επιθετικό. Ο λόγος για τον Λουκ Καστάνιος, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί για 2,5 χρόνια.

Τελευταία ομάδα του Καστάνιος ήταν η Gyeongnam από την Κορέα. Ο Καστάνιος γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1992 στο Σχιντάμ της Ολλανδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στη Φέγενορντ, με τη φανέλα της οποίας, σε 37 αγώνες, σκόραρε 15 φορές.

Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Ίντερ, από τη Φέγενορντ, με 6 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το 2012 πήγε στην Τβέντε, πετυχαίνοντας 37 γκολ σε 94 ματς! Ο Καστάνιος ήταν πρώτος σκόρερ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου των άνω των 17 ετών, το 2009.

Έχει περάσει στην καριέρα του ακόμα και από τις Σπόρτινγκ ΛισαβόναςΦίτεσε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Καστάνιος ήταν η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του ΟΦΗ, καθώς τον περίμεναν να τους απαντήσει, μιας και είχε κι άλλες προτάσεις στα χέρια του. Την Πέμπτη ο Ολλανδός απάντησε θετικά στους Κρητικούς και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ