Πρόταση από ομάδα της Superleague, φαίνεται να έχει δεχθεί ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει ενημερώσει εδώ και λίγες ημέρες για αυτό το γεγονός την διοίκηση των “πράσινων” και περιμένει να δει ποιες θα είναι οι επόμενες “κινήσεις” της. Σχεδόν… μονίμως εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού βρίσκεται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν […]

Πρόταση από ομάδα της Superleague, φαίνεται να έχει δεχθεί ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει ενημερώσει εδώ και λίγες ημέρες για αυτό το γεγονός την διοίκηση των “πράσινων” και περιμένει να δει ποιες θα είναι οι επόμενες “κινήσεις” της.

Σχεδόν… μονίμως εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού βρίσκεται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο Γιάννης Μπουζούκης. Με την μεσοεπιθετική πολυφωνία στο ρόστερ των «πράσινων» να έχει προκαλέσει τον αναγκαστικό παραγκωνισμό του.

O ΠΑΟΚ είναι η ελληνική ομάδα που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο του Παναθηναϊκού. Πραγματικό ενδιαφέρον. Οχι επίσημο, ούτε κάτι πολύ προχωρημένο. Αλλά μια πολύ ξεκάθαρη κουβέντα σε ανεπίσημο επίπεδο, με συγκεκριμένους ανθρώπους από το περιβάλλον του Δικεφάλου, οι οποίοι μετέφεραν την εκτίμηση που έχουν στην Τούμπα για τον αριστεροπόδαρο χαφ.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ