Ο Βραζιλιάνος έμεινε και πάλι εκτός αποστολής.

Ο Μαρσέλο δηλώνει πανέτοιμος, αλλά ο Μίτσελ τον άφησε εκτός αποστολής για ακόμα μία αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League (09/11, 20.00).

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επέλεξε τον Ντορόν Λάιτνερ, αντί του Βραζιλιάνου, για αριστερά, ενώ από την αποστολή απουσιάζει και ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ, για να πάρει «ανάσες».

Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες: «Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (09/11, 20.00) εναντίον του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το πρόγραμμα της Τρίτης (08/11), που έγινε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που αναχώρησε για τη Λιβαδειά.

Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι»

Μεταξύ άλλων, θα απουσιάζουν και οι Κούντε, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ, Τζολάκης και Σισέ, οι τραυματίες Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα, όπως και ο Βρσάλικο που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ