Ο Σπόραρ ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Γενάρη του 2020, και είχε κοστίσει 6.000.000 ευρώ η μεταγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται στο μεταγραφικό παζάρι μετά την αποχώρηση του Μακέντα για Τουρκιά μεριά, για ένα επιθετικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το έχει βάλει σε πρώτη προτεραιότητα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τσεκάρεται από τους πράσινους τις τελευταίες μέρες είναι και ο Αντράζ Σπόραρ που ανήκει στην Σπόρτινγκ.

Ο ποδοσφαιριστής από την Σλοβενία δεν υπολογίζεται από το τεχνικό της ομάδας Ρούμπεν Αμορίμ και είναι φευγάτος από την Πορτογαλική ομάδα. Μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ.

Πριν λίγες ημέρες ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μπάσιμο για την απόκτηση του, αλλά μια διαφορά στο οικονομικό χάλασε την συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του, αλλά χωρίς προς το παρόν να έχει κάνει επίσημη κρούση.

Ο Σπόραρ ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Γενάρη του 2020, και είχε κοστίσει 6.000.000 ευρώ η μεταγραφή του. Δεν έδεσε με την ομάδα και τον Φεβρουάριο 20221 πήγε δανεικός στην Μπράγκα. Είχε συμμετοχή σε σε 41 αγώνες με απολογισμό 7 γκολ και 6 ασίστ. Στην συνέχεια έπαιξε για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο με απολογισμό σε 37 αγώνες, 8 γκολ και 2 ασιστ.

Διεθνής με την ομάδα της χώρας του με απολογισμό 30 εμφανίσεις και 4 τέρματα.  Σε όλη την καριέρα του έχει 307 συμμετοχές και 144 τέρματα.

Στην πατρίδα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ίντερμπλοκ, ενώ έχει περάσει από τις Ολίμπιγια, Βασιλεία, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σπόρτινγκ, Μπράγκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα