Τι μπορεί να πει κανείς για τον αειθαλλή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο; Ένας ακούραστος ..."οικοδόμος" του ποδοσφαίρου. Με πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και παιχνίδια υψηλού επιπέδου, σε μεγάλες ομάδες.

Ο Λάζαρος και τα ρεκόρ με…αυτό το μαλλί! (vid)  – Τι μπορεί να πει κανείς για τον αειθαλλή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο; Ένας ακούραστος …”οικοδόμος” του ποδοσφαίρου. Με πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και παιχνίδια υψηλού επιπέδου, σε μεγάλες ομάδες.

Ο Έλληνας επιθετικός όμως δείχνει ορεξάτος και πεινασμένος για νέες σελίδες στην καριέρα του. Καθώς, στον ΑΡΗ βρίσκει όλο και περισσότερο τον εαυτό του.

Ιστορική σημασία, για τρεις ξεχωριστούς λόγους, είχε το τέρμα που σημείωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 85’ και «κλείδωσε» το τελικό 3-0 του Άρη με τον Παναιτωλικό, για την 5η στροφή της Stoiximan Super League.

Έγινε ο πρώτος παίκτης που μπόρεσε να σκοράρει και με τις πέντε «μεγάλες» ομάδες της χώρας, έχοντας περάσει από ΑΡΗ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, σημειώνει γκολ στο πρωτάθλημα, και για τις 10 ομάδες που έχει παίξει. Ξεπερνώντας εκείνη του Γιώργου Μπάρκογλου που είχε σκοράρει για λογαριασμό 9 ομάδων.

Και δεν σταματάμε εκεί. Καθώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγινε ο πιο μεγάλος, ηλικιακά, σκόρερ στην ιστορία του Άρη στη Super League, στα 36 έτη και 311 ημέρες, ενώ ο προηγούμενος ήταν ο Ρονάλντο Γκιάρο είχε πετύχει γκολ σε ηλικία 36 ετών και 214 ημερών. το μακρινό 2009.

Τέλος, έγινε ο πρώτος Έλληνας που σημειώνει γκολ για τον Άρη μετά από 26 μήνες! Προηγούμενος ο Δημήτρης Μάνος που είχε σημειώσει γκολ στο 2-1 επί της Αστάνα στη Θεσσαλονίκη και χρειάστηκε να περάσουν 92 (!) επίσημα ματς για να υπάρξει… γαλανόλευκο τέρμα για τους «κίτρινους».

Δείτε ΕΔΩ το γκολ! 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ