Άρον άρον έρχεται πίσω και επιστρατεύεται ο Κώστας Φορτούνης για τον Ολυμπιακό. 

Άρον άρον έρχεται πίσω και επιστρατεύεται ο Κώστας Φορτούνης για τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τους ερυθρόλευκους που από πολύ νωρίς κινδυνεύουν να μείνουν πολύ πίσω στην κούρσα του τίτλου, αλλά και με μια νέα ήττα στην 2η αγωνιστική των ομίλων στο Europa θα μείνει με μοναδικό στόχο την 3η θέση για το Conference.

Μήνας εξελίξεων και επιστροφής για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ο Σεπτέμβρης, καθώς, από το σημείο που ο παίκτης δεν υπολογίζονταν από τον Μαρτίνς, και είχε ρητή εντολή να βρει ομάδα, εώς σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά.

Ένα ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς παιδί, που το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Μάλιστα, κατά πολλούς, ο Φορτούνης είναι ίσως ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης των τελευταίων ετών.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε χάσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς, κυρίως κατά τους τελευταίους μήνες πριν την αποχώρηση του Πορτογάλου.

Με την Έλευση του Κορμπεράν όμως όλα έδειχναν να αλλάζουν. Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ρίχνει στην αρχή κλεφτές ματιές, κατά την αξιολόγηση του ρόστερ και να του δίνει εντολή να πάρει χρόνο και ρυθμό με την δεύτερη ομάδα, πριν έρθει η ώρα για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο πήγε ως το 2024, και την, πλέον αναμενόμενη, επιστροφλη του στην πρώτη ομάδα.

Αυτό βέβαια θα συμβεί ούτως ή άλλως, με ή χωρίς τον Κορμπεράν

Διαβάστε εδώ τις εξελίξεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού. 

Σύμφωνα με τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού παίζει δυνατά η επιστροφή του Φορτούνη στο ρόστερ και την πρώτη ομάδα, καθώς η εικόνα με τον Βόλο ήταν αποκαρδιωτική και χρειάζονται αλλαγές. Χρειάζεται ένας παίκτης που να μπορέσει να αξιοποιήσει τους πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς παίχτες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Κάθετη πάσα, και δημιουργία φάσεων λείπε τρομακτικά στον Ολυμπιακό, και ο Ισπανός πλέον ποντάρει στον ξεχασμένο Φορτούνη. Η αλήθεια είναι ότι ο καλός Φορτούνης θα μπορούσε να δώσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είναι από φύση του του επιθετική ομάδα, αλλά εδώ και αρκετά παιχνίδια, δεν το βγάζει. Σαν να μπαίνει φοβισμένα στο γήπεδο.

Θα αποδειχτεί ο Κώστας Φορτούνης η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού;

Θα το δούμε πολύ σύντομα.

Ρόστερ και ποιότητα υπάρχει εξάλλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν