Φορτούνης και Άρης δεν σταμάτησαν να συζητούν ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να ανέβει προς Θεσσαλονίκη

Φορτούνης και Άρης δεν σταμάτησαν να συζητούν ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να ανέβει προς Θεσσαλονίκη. Μέσω sports365.gr είχατε ενημερωθεί πρώτοι για τις συζητήσεις, όταν άλλοι ήταν στο τρίτο …όνειρο.

Ο  Φορτούνης λοιπόν συνεχίζει να μένει χωρίς κάτι αξιόλογο σε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να έχει επιστρέψει πλήρως μετά τον τραυματισμό του, όμως να δείχνει πως δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους.

Στα 30 του ο Φορτούνης έχει τεράστια εμπειρία σε Εθνική και συλλογικό επίπεδο και περιμένει την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Όμως οι τραυματισμοί του τον έχουν πάει αρκετά πίσω…

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν σενάρια αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό. Με ομάδες του Big 5 να …”σφάζονται” στην ποδιά του.

Πιο συγκεκριμένα,  ο Άρης με τον Θόδωρο Καρυπίδη κορτάρουν ακόμη τον ποδοσφαιριστή και θέλουν να τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη. Μετά δε και τον πυρετό των μεταγραφών και ανακοινώσεων από πλευράς κιτρινόμαυρων ο Φορτούνης θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Εξάλλου ο ίδιος ο παίκτης έχει άριστες σχέσεις με τον Κάρυ, ο οποίος θέλει να τον δει με τα κιτρινόμαυρα.

Τουρκία δεν θέλει να πάει, το έχει ξεκόψει στην διοίκηση. Τώρα οι φήμες στην πιάτσα περί μπάσιμο της ΑΕΚ είναι στην σφαίρα της φαντασίας, αφού δεν βλέπουμε πως ο Μαρινάκης να συμφωνήσει για να πάει ο αγαπημένος της κερκίδας στην ομάδα του Μελισανίδη.

Οι στόχοι του Άρη για μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία και να μπει σφήνα στην πρώτη δυάδα της Σούπερ Λιγκ, ο προπονητής, και το ρόστερ που αναμένεται να είναι ακόμα πιο ισχυρό από την περσινή χρονιά, είναι οι βάσεις για να το δούμε πιο ρεαλιστικά.

Στην πιάτσα άρχισε να φουντώνει και πάλι το παρασκήνιο και τις επόμενες ώρες θα γίνει ακόμη πιο αισθητό.

Μια λύση WIN – WIN και για τις δύο πλευρές. Ακόμα και για τον Ολυμπιακό αφού θα μπορούσε να τον δώσει δανεικό και να περιμένει να δει πως θα πάει για την επόμενη χρονιά.

Το σενάριο είναι υπαρκτό, και το δουλεύουν στο παρασκήνιο. Οι πιθανότητες καθημερινά μεγαλώνουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик