Όταν το βγάλαμε πρώτοι εδώ πολλοί έλεγαν ότι κυνηγάμε φαντάσματα, αλλά να που έρχονται φρέσκα νέα και μάλιστα από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που μας επιβεβαιώνουν στο 100%.

Ο 33χρονος επιθετικός Ισλάμ Σλιμανί από τον Γενάρη ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το όνομα του Αλγερινού επιθετικού είναι γνωστό και σίγουρα πρόκειται για μία πολύ ποιοτική λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Αλλά το βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο και αρκετά βαρύ. Έχει παίξει Νιούκαστλ, Λέστερ, Μονακό, Λιόν και Φενέρμπαχτσε, και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Αλγερίας.

Μετά τον αρχικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προέκυψε πολύ ζεστό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Όταν το βγάλαμε πρώτοι εδώ πολλοί έλεγαν ότι κυνηγάμε φαντάσματα, αλλά να που έρχονται φρέσκα νέα και μάλιστα από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που μας επιβεβαιώνουν στο 100%.

Τελευταίο δημοσίευμα από την Πορτογαλική «O’Jogo» που την Πέμπτη ανέφερε πως ο Σλιμανί δεν θα συνεχίσει στην Σπόρτινγκ και ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ζεστά την περίπτωση του. Νέο σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σλιμανί είναι θετικός να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, και ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τα «λιοντάρια».

Η Σπόρτινγκ το βλέπει ως  ενδεχόμενο να τον δώσει στον Γιοβάνοβιτς, είτε με πώληση είτε δανεικό, καθώς δεν χωράει στα πλάνα του Αμορίμ για την νέα αγωνιστική περίοδο – την τελευταία του με την ομάδα. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик