Σε ποια παιχνίδια θα τον στερηθεί ο Αστέρας Τρίπολης και για ποιον λόγο.

Ο εκνευρισμός του Ματίας Ιγκλέσιας στην αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων, Νίκος Μαργαρίτης, άσκησαν δίωξη εις βάρος του 37χρονου μέσου εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς του απέναντι σε φιλάθλους.

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ο παίκτης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο.

Κατά συνέπεια, θα χάσει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (13/02), καθώς στο προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό (05/02) έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει λόγω καρτών.

Η απόφαση: «ΠΡΟΣ IGLESIAS MATIAS WALTER (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, IGLESIAS MATIAS WALTER, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 4345_2023 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευ. Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε θεατές (άρθρα 1, 2, 10 παρ. 1 περ. α Ι΄, 2 περ. α, 5 περ. στ ιι, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 3η Φεβρουαρίου 2023. (αγώνας της 30-1-2023 ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 4345_2023)».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν