Ώρα αλλαγών, βελτιώσεων και …προσθαφαιρέσεων ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Το γαϊτανάκι των αφίξεων συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πλάνα στο μυαλό του. Οι Πράσινοι έχουν υψηλούς στόχους και δεν αποκλείεται μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να αρχίσουν να καταφθάνουν παίκτες. Ο λόγος φυσικά για τις θέσεις των μπακ! Εκεί […]

Ώρα αλλαγών, βελτιώσεων και …προσθαφαιρέσεων ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Το γαϊτανάκι των αφίξεων συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πλάνα στο μυαλό του.

Οι Πράσινοι έχουν υψηλούς στόχους και δεν αποκλείεται μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να αρχίσουν να καταφθάνουν παίκτες.

Ο λόγος φυσικά για τις θέσεις των μπακ! Εκεί όπου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει κάτω από άκα μυτικότητα τόσο καιρό. Με παίκτες να εξετάζονται προσεκτικά. Έχουν φτιάξει μάλιστα την  λίστα τους. Με 4-5 περιπτώσεις μπακ υψηλότερων προδιαγραφών.

Ανάμεσα τους και ο 27χρονος Δανός, Κρίστιαν Πέντερσεν της Μπέρμιγχαμ, ο οποίος μένει ελεύθερος σε έξι μήνες και μπορεί να καλύψει με την ίδια άνεση και τη θέση του αριστερού στόπερ. Μιλάμε για παίκτη που θα είναι βασικός και όχι κίνηση ανάγκης. Ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, στο “τριφύλλι” εξετάζουν (και) περιπτώσεις κεντρικών χαφ και δη ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να καλύψουν (κυρίως) το “8” και το “6”, έχοντας ήδη τσεκάρει παίκτες από πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ