Δεν υπολογίζονται εν όψει Βόλου οι Λοντίγκιν και Κλεϊνχέισλερ.

Τον Βόλο θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τους Θεσσαλούς το Σάββατο (26/08, 20.00), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή.

Οι Λοντίγκιν και Κλεϊνχέισλερ δεν θα αγωνιστούν απέναντι στους Θεσσαλούς.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Με την απογευματινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο (26/8, 8μ.μ.).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Λοντίγκιν. Θεραπεία ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπόντες Σλούκα για Ολυμπιακό! Αποθέωσε Γιαννακόπουλο!
Μπάσκετ

Σπόντες Σλούκα για Ολυμπιακό! Αποθέωσε Γιαννακόπουλο!

ΑΕΚ: Τα highlights της “διπλάρας” στην Αγγλία!
Europa League

ΑΕΚ: Τα highlights της “διπλάρας” στην Αγγλία!