Αλλά για κάποιο λόγο οι Ερυθρόλευκοι πήγαν πίσω την μεταγραφή του. Τι δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Εδώ και καιρό ο Γιώργος Μπάλντοκ έχει μπει στα ραντάρ των ερυθρολεύκων και απασχολούσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η περίπτωση του. Με αρχική τιμή τα 2 εκατομμύρια ο …Έλληνας μπακ δεν είναι περίπτωση που αποτελεί ταμπού για τους Πειραιώτες. Το αντίιθετο. Άλλωστε την Αγγλική αγορά την ξέρουν πολύ καλά.

Και μάλιστα το συμβόλαιο του, της τάξης των 800 χιλ. δεν είναι απαγορευτικό για την ποιότητα του.

Ο Τζορτζ, είναι και επίσημα… Γιώργος. Και την ιστορία του την έχουμε πει, με αφορμή την Εθνική Ομάδα. Ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ είναι κατά το 1/4, από τη γιαγιά του, Έλληνας. Και η προσθήκη του στους διεθνείς, έγινε ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του Γκουστάβο Πογέτ.

Αλλά για κάποιο λόγο οι Ερυθρόλευκοι πήγαν πίσω την μεταγραφή του. Τι δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο δεξιός μπακ παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική «Star»

«Mου είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Το ήξερα. Ειδικά όταν ήμουν στην Ελλάδα με την Εθνική το καταλάβαινα καθημερινά διότι οι οπαδοί εκεί είναι πολύ παθιασμένοι. Ειδικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Όμως, όπως ξέρετε έχω συμβόλαιο με τη Σέφιλντ και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Πιστεύω μπορούμε να καταφέρουμε εκπληκτικά πράγματα. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος εδώ. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπάω την ομάδα και θα δίνω ό,τι έχω για το κλαμπ, μέχρι τη μέρα που θα αποχωρήσω»

Ναι θα πούμε εμείς, αλλα αν σκάσει πρόταση, σφαίρα για Ελλάδα…

Φυσικά ο Μπάλντοκ δεν θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ