Ένα όνομα που έγινε γνωστό στην Ελλάδα εξαιτίας του Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι αυτό του Ορέστη Κιομουρτζόγλου. Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ήθελε το 2019 για να καλέσει στη Γαλανόλευκη τον ποδοσφαιριστή. Που κάνει καριέρα στα ολλανδικά γήπεδα, όμως τον Κιομουρτζόγλου διεκδίκησε και η Γερμανία. Ο άσος της Χέρακλες επέλεξε να παίξει με την […]

Ένα όνομα που έγινε γνωστό στην Ελλάδα εξαιτίας του Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι αυτό του Ορέστη Κιομουρτζόγλου.

Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ήθελε το 2019 για να καλέσει στη Γαλανόλευκη τον ποδοσφαιριστή. Που κάνει καριέρα στα ολλανδικά γήπεδα, όμως τον Κιομουρτζόγλου διεκδίκησε και η Γερμανία.

Ο άσος της Χέρακλες επέλεξε να παίξει με την Κ21 των Γερμανών και έκτοτε δεν έχει απασχολήσει την Εθνική Ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα κάνει φέτος ο Κιομουρτζόγλου στην Ολλανδία δεν περνούν απαρατήρητα στους “μεγάλους” της Super League.

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος παίκτης έχει κερδίσει θέση βασικού στη Χέρακλες, καταγράφοντας ήδη 9 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ολλανδίας. Δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση μεταγραφής, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τη Χέρακλες να διατηρεί οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “transfermarkt”, η χρηματιστηριακή αξία του Κιομουρτζόγλου ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2019, όταν η αξιολόγηση της αξίας του κυμαινόταν στις 300.000 ευρώ.

Κοινώς, οι μετοχές του νεαρού αμυντικού χαφ ανεβαίνουν σταδιακά.

Το όνομά του αρχίζει να κυκλοφορεί στις αγορές, με την ελληνική να μην αποτελεί εξαίρεση.

Στην ΑΕΚ το έχουν προσέξει και ο Αργύρης Γιαννίκης, μιας και γερμανοτραφής, ξέρει καλά την αγορά της χώρας. Και θέλει πολύ τον παίκτη.

Λέτε να είναι μία από τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ