Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί ένα μέγεθος όπως η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αυτό προϋποθέτει και κάποιες κινήσεις που ίσως να μην συνήθιζε στο παρελθόν. Όσον αφορά στην διαχείριση αγώνων και παικτών. Κυρίως πριν από δύσκολες αναμετρήσεις και πολλούς αγώνες μέσα σε λίγο καιρό. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει στο “μενού” […]

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί ένα μέγεθος όπως η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αυτό προϋποθέτει και κάποιες κινήσεις που ίσως να μην συνήθιζε στο παρελθόν. Όσον αφορά στην διαχείριση αγώνων και παικτών.

Κυρίως πριν από δύσκολες αναμετρήσεις και πολλούς αγώνες μέσα σε λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει στο “μενού” της την Κηφισιά. Για τον θεσμό του κυπέλλου. Και έπειτα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο οποίος δείχνει να φορμάρεται σιγά σιγά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκουράσει βασικούς στο κύπελλο. Για να κρατήσει φρέσκια την ομάδα για το “Τριφύλλι”.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα, είναι δύσκολο να είναι διαθέσιμος, αλλά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ετοιμοπόλεμος ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Υποψήφιοι για ανάσες είναι ο Στάνκοβιτς (που έχει και το γνωστό θέμα στο γόνατο), ο Τσούμπερ (που δείχνει κουρασμένος και έχει πέσει η απόδοσή του), αλλά και παίκτες που έχουν σερί συμμετοχών, όπως οι Σιμόες, Βράνιες και Αραούχο.
Στο βασικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Τσιντώτα και κάποιους από τους Χατζισαφί, Σβάρνα, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς και Ανσαριφάρντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ