Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εϊχαμε αλλαγή τακτικής και ολικό γύρισμα μπιφτέκας από τον Βασίλη Δημητριάδη, της ΑΕΚ, κατά την νέα κατάθεση του σχετικά με την υπόθεση του όπλου του Ιβάν Σαββίδη.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εϊχαμε αλλαγή τακτικής και ολικό γύρισμα μπιφτέκας από τον Βασίλη Δημητριάδη, της ΑΕΚ, κατά την νέα κατάθεση του σχετικά με την υπόθεση του όπλου του Ιβάν Σαββίδη. Ενώ λοιπόν την προηγούμενη φορά οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν λόγο για τρομοκρατία, κλίμα φοβικό και παίκτες που φοβοντουσαν ακόμη και για την σωματική τους ακεραιότητα, πλέον όλα…άλλαξαν.

Απ’ την πλήρη τρομοκρατία…σε φιλικό!

Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, άλλαξε τροπάριο και μαζί και την κατάθεση του, καθώς τόνισε πλέον πως ο ίδιος δεν πήρε χαμπάρι το όπλο και δεν αισθάνθηκε φόβο.

Αναλυτικά η κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη:

«Δημιουργήθηκε ένταση. Αρχικά διαμαρτυρηθήκαμε εμείς, στη συνέχεια όταν ακυρώθηκε το γκολ, ο ΠΑΟΚ».

Για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη, ο Δημητριάδης κατέθεσε: «Υπήρχε ένταση και μπήκε. Ήταν 2-3 άνθρωποι μαζί του, προσπάθησε να φτάσει στον διαιτητή, είπαν κάτι κι έφυγαν. Είπε κάτι και σε μένα, αλλά σε ήπιο ύφος, δεν με απείλησε».

Για το όπλο που κατηγορείται ότι είχε πάνω του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ είπε ότι δεν το παρατήρησε, γιατί φορούσε μπουφάν. «Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν αισθάνθηκα φόβο. Στα αποδυτήρια που επιστρέψαμε, οι παίκτες είπαν ότι το είδαν, αλλά σε επίπεδο “είδαμε, ακούσαμε”, κάποιοι δεν ήταν σίγουροι. Υπήρχε περισσότερο ανησυχία για την τύχη του (ακυρωθέντος) γκολ», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε ότι ως άποψη του ότι «τέτοιες διαμαρτυρίες γίνονται σε όλες τις χώρες», τονίζοντας ότι η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη «ίσως και να ηρέμησε τα πράγματα στις κερκίδες», καθώς, όπως συμπλήρωσε, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα και «να γίνει σύρραξη μεταξύ των παικτών, να εισέλθουν οπαδοί στο γήπεδο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ