Ο Αουγκούστο φέρνει… καλοκαίρι μεσ’ το χειμώνα για τον ΠΑΟΚ! Ο 25χρονος (τα κλείνει στις 13 Ιανουαρίου) Βραζιλιάνος μέσος, δείχνει να ξεπερνά τη “μάστιγα των θλάσεων” που επέστρεψε στην ομάδα και ταλαιπώρησε και εκείνον εφέτος. Και αναδεικνύεται σε παίκτη-κλειδί για τον Δικέφαλο και την αντιστροφή της εικόνας του μετά από τις τέσσερις σερί ήττες από […]

Ο Αουγκούστο φέρνει… καλοκαίρι μεσ’ το χειμώνα για τον ΠΑΟΚ! Ο 25χρονος (τα κλείνει στις 13 Ιανουαρίου) Βραζιλιάνος μέσος, δείχνει να ξεπερνά τη “μάστιγα των θλάσεων” που επέστρεψε στην ομάδα και ταλαιπώρησε και εκείνον εφέτος. Και αναδεικνύεται σε παίκτη-κλειδί για τον Δικέφαλο και την αντιστροφή της εικόνας του μετά από τις τέσσερις σερί ήττες από Ατρόμητο, Άρη, ΑΕΛ και Ιωνικό.

Απέναντι στον ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε σημαντική νίκη. Αλλά το μεγαλύτερο κέρδος του από το ματς μοιάζει να είναι η καθιέρωση μιας τριπλέτας που εντυπωσιάζει. Ο Χάρης Τσιγγάρας σε ρόλο κόφτη έδειξε να απελευθερώνει τον Βραζιλιάνο. Που, με τη σειρά του βοηθά, έτσι, πολύ και τον Γιασμίν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος εξελίσσεται σε μόνιμο σκόρερ για τον ΠΑΟΚ. Και ο ρόλος του  Ντόουγκλας Αουγκούστο Γκόμες Σοάρες σ’ αυτό είναι κομβικός.

Ο Αουγκούστο, με τη δύσκολη παιδική ηλικία στις φαβέλες του Ρίο είναι γεννημένος μαχητής. Ζει εδώ και χρόνια μ’ ένα αυτάνοσο αρθριτικό νόσημα. Έγινε πατέρας πριν κλείσει τα 18. Αλλά ξέφυγε από τις συμμορίες και την εγκληματικότητα, χάρις στο ταλέντο του στο ποδόσφαιρο. Ταλέντο που τον πήγε από τη Φλουμινένσε, στην Κορίνθιανς, τη Μπαϊα και τον ΠΑΟΚ, από το 2019. Είναι και διεθνής με τις Νέων της Βραζιλίας.

Ο Λουτσέσκου ποντάρει στην τριπλέτα…

Οι τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει ακόμη να ξεδιπλώσει αυτό το ταλέντο όσο θα ήθελε. (Συνολικά έχει 54 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και 6 γκολ). Όμως η απουσία του στα ματς της Σούπερ Λίγκας που προαναφέραμε, όπως και σ’ αυτά με Κοπεγχάγη και Σλόβαν, ήταν φανερή. Στα ματς που ήταν βασικός, με Λίνκολν, Λαμία και ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος και μέτρησε τρεις νίκες. 

Από τότε που καθιερώθηκε ως “10ρι” από τον Ρεζβάν Λουτσέσκου η προσφορά του είναι εμφανής και… στατιστικά. Στην Evaluation Index του ελληνικού πρωταθλήματος ο Αουγκούστο (0.252) είναι δεύτερος, μπροστά από τον Αγκιμπού Καμαρά (0.250), τον Καρλίτος (0.246), αλλά και τον Κούρτιτς (0.245). (Κορυφαίος στην E.I. είναι ο Πέτρος Μάνταλος (0.280)

Συνολικά, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι λοιπόν, στατιστικά (αλλά… και με το μάτι του προπονητή), ο πιο πολύτιμος παίκτης του ΠΑΟΚ ως τώρα. Μετρά στη φετινή σεζόν 15 συμμετοχές (919 λεπτά), έχει πετύχει τρία γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ. Ο Λουτσέσκου είναι βέβαιο ότι εύχεται να μείνει μακριά από τραυματισμούς. Είναι σαφές ότι στην τριπλέτα Τσιγγάρας-Αουγκούστο-Κούρτιτς ποντάρει πολλά για τη συνέχεια…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик