Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ ήρθε ορεξάτος με 6 παίκτες της ΑΕΚ να μπαίνουν στο ράφι και να ετοιμάζονται για άμεση αποχώρηση. 

Αλμέιδα: Στο τέλος μπαίνει το σήριαλ με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει να χτίσει τον νέο δικέφαλο και να οδηγήσει την ομάδα στην νέα εποχή που ξεκινάει με την “Αγία Σοφία”.

Στην πατρίδα του έπαιξε σε Ρίβερ Πλέιτ, Κίλμες και Φένιξ και στην Ευρώπη πέρασε από Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ, Λιν και Μπρέσια.  Με την Εθνική Αργεντινής έγραψε 40 εμφανίσεις και 1 γκολ, ενώ εδωσε το παρών του με το εθνόσημο σε δύο Μουντιάλ, το 1998 και το 2002.  Έχει στο παλμαρέ του, ως παίκτης, μπόλικους τίτλους, μεταξύ τους και το Κύπελλο Κυπελλούχων με τη Λάτσιο, το Λιμπερταδόρες, με τη Ρίβερ κα το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο με την Αργεντινή στην Ατλάντα

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ πάντως ήρθε ορεξάτος με 6 παίκτες της ΑΕΚ να μπαίνουν στο ράφι και να ετοιμάζονται για άμεση αποχώρηση.

Ο λόγος για τους Μισελέν, Μπακάκη, Τσιντώτα, Τάνκοβιτς, Λε Ταλέκ και …Βράνιες. Οι 2 πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό πως δεν υπολογίζονται και ήδη έψαχναν ομάδας. Στην περίπτωση των τερματοφυλάκων η ΑΕΚ δεν έιναι ικανοποιημένη από την απόδοση τους και το κλίμα δεν δείχνει να τους σηκώνει.

Ο Λε Ταλέκ αξίζει να τονίσουμε πως δεν αποχωρεί λόγω προπονητή, καθώς, ούτως ή άλλως δεν βλέπει μέλλον στον σύλλογο και σχεδιάζει το επόμενο του βήμα.

Τέλος ο Βράνιες δείχνει πως δεν χωράει στο ρόστερ, με το τελευταίο (χρονικά) πέρασμα του από την ΑΕΚ να είναι το χειρότερο μέχρι στιγμής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ