Φωτιές άναψε με τις δηλώσεις του ο γνωστός ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ.

Φωτιές άναψε με τις δηλώσεις του ο γνωστός ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Αρτέμ Τζούμπα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον διάσημο μάνατζερ η ιδανική επιλογή είναι ο ΠΑΟΚ για  33χρονο Ρώσο επιθετικό. Το κόστος μεταγραφή του υπολογίζεται στα 1.5 εκατομμύρια ευρώ και στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Φενερμπαχτσέ.

«Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτια χρήματα, αλλά δεν θα πάει με σχεδόν εξαπλάσια μείωση.

Με όλο τον σεβασμό στη Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας.

Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Γιατί να μην είναι μια επιλογή. Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν 1-1,5 εκατ. και ο Τζούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζούμπα», ανέφερε ο Ντμίτρι Σέλουκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ