Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία στα «λιοντάρια».

Την πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League κατέγραψε με τον Πανσερραϊκό ο Αλέξανδρος Μασκανάκης.

Σε ηλικία 19 χρονών και 13 ημερών, ο Σερραίος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο 76′ και… συστήθηκε στο ευρύ κοινό.

Ο Μασκανάκης, ποδοσφαιρικό «προϊόν» του σερραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποκτήθηκε το 2019 ως επένδυση στο μέλλον από την Ασπίδα Δραβήσκου, η οποία αγωνίζεται στην ΕΠΣ Σερρών, και εντάχθηκε άμεσα στην πρώτη ομάδα.

Ακολούθησε όλη της την πορεία και τις ανόδους από τη Football League μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Super League 2 και την άνοδο.

Έχει φορέσει 30 φορές τη φανέλα του Πανσερραϊκού έχοντας πετύχει δύο γκολ, ενώ έχει κληθεί και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Εθνικής Ελλάδας.

Το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», έως το 2026, δείγμα της εμπιστοσύνης και της πίστης της διοίκησης στο πρόσωπό του για το «αύριο» της ομάδας.

Όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, κατάφερε και κέρδισε την εκτίμηση του Ουρουγουανού τεχνικού με το πείσμα του, τη διάθεση για συνεχή βελτίωση και τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ