«Δεν περίμενα να γυρίσω στην ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης μού είχε πει να μαλώσω με τον Αλέφαντο για να με διώξει»

Ο Nτανιέλ Μπατίστα έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο Gazzetta, και είπε ορισμένα τρελά πράγματα για τα όσα έζησε στην Ελλάδα, αλλά και για όλη την ζωή του.

Τι έκανες με τα πρώτα λεφτά που έβγαλες από το ποδόσφαιρο;

Βοηθούσα τα αδέρφια μου στην Ολλανδία, τη μάνα μου όσο μπορούσα. Δεν ήθελα το χαϊλίκι πολύ. Όταν πήγα στην ΑΕΚ μου έδωσε ο Γιδόπουλος αυτοκίνητο. Οδηγούσα για ένα χρόνο χωρίς δίπλωμα. Το δίπλωμα το έφτιαξα με τον Μελισσανίδη. Μου είπε «πήγαινε να βγάλεις ένα δίπλωμα για παπάκι και θα στο κάνω εγώ για αυτοκίνητο!».

«Δεν περίμενα να γυρίσω στην ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης μού είχε πει να μαλώσω με τον Αλέφαντο για να με διώξει»

Ο Μελισσανίδης όταν ήσουν στον Ολυμπιακό είχε κάνει κάποια κίνηση να σε πάρει στην ΑΕΚ;

Ναι με είχε πάρει τηλέφωνο. Αλλά είχα συμβόλαιο. Ήθελε να γυρίσω στην ΑΕΚ τότε που έπαιζε στο Champions League και εγώ ήθελα αλλά δεν μπορούσα να φύγω. Θα έπρεπε να γίνει μεταγραφή. Μου είχε πει: «Μάλωσε με τον Αλέφαντο θα σε διώξει αυτός». Και τότε έγινε εκείνο το σκηνικό στη Λάρισα!

Δεν είχα μαλώσει επίτηδες όμως. Δεν με έδιωχνε με τίποτα. Πιο πολύ με ήθελε μετά. Άλλους τους έδιωχνε. Οπότε δεν γινόταν να γίνει η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ. Με είχε πάρει δυο τρεις φορές τηλέφωνο ο Μελισσανίδης, αλλά δεν μπορούσα. Τι να έκανα, να τα έβαζα με τον Κόκκαλη; Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει έτσι κι αλλιώς η μεταγραφή στην Ελλάδα. Εγώ πίστευα αν έκανε πρόταση ότι μπορεί και να με έδιναν αν τα έβρισκαν στα χρήματα. Αλλά τέλος πάντων δεν γινόταν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ