«Έπεσε» ξύλο στα αποδυτήρια...

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο λέει ο λαός. Τι μας ήρθε και σας το λέμε τώρα αυτό; Θα σας πούμε αμέσως. Σε μεγάλη ομάδα της Super League έγινε «μάχη» στα αποδυτήρια και δεν μίλησε κανείς.

Λίγους μήνες όμως μετά μάθαμε όμως τι και πως…Ο Κένι Σόνι έπαιξε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και μάλιστα και οι Big 4 εξέτασαν την περίπτωση του. Ο Αστέρας Τρίπολης περίμενε προτάσεις από το εξωτερικό για τον Καμερουνέζο επιθετικό και κοστολογούσε τον παίκτη αρχικά στα 1.8 εκατομμύρια ευρώ. Mετά έπεσε στο 1.2 αλλά καμία συμφωνία τελικά δεν επήλθε.

Κάπως έτσι ο Σόνι ξέμεινε στην Τρίπολη, γεγονός που δεν το ήθελε καθόλου. Λίγο η ξενέρα του, λίγο που έχει τα θέματα του με τον Ηρακλή Μεταξά.. Ε και σε όλα αυτά ήρθαν και τα 18 λεπτά που έπαιξε ως αλλαγή στο Βόλο.

Τον Αύγουστο λοιπόν, επανερχόμαστε σε αυτό που σας είπαμε στην αρχή, ο Σόνι ήταν πρωταγωνιστής σε ένα «χοντρό» πειθαρχικό επεισόδιο. Στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης έγινε το…έλα να δεις. Ο 24χρονος Καμερουνέζος φορ έριξε μπουνιά στον Μπαράλες και μάλιστα ο Αργεντινός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στα πρόσωπο.. Ε ρε τι γίνεται……

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ