Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Φίλιπ Τζούρισιτς.

Προπονήσεις και φιλικά στην Αυστρία δίνει ο Παναθηναϊκός, έως τις 10 Ιουλίου, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου γίνεται στο Μπαντ Έρλαχ.

Οι «πράσινοι», κατά την παραμονή τους επί αυστριακού εδάφους, επιχειρούν να θέσουν τις βάσεις για την καινούρια χρονιά, δουλεύοντας εντατικά.

Παράλληλα, δίνουν και τα πρώτα φιλικά τους. Έπαιξαν ήδη απέναντι στη Βιενέρ Βικτόρια και θα τεθούν αντιμέτωποι και με την Πετρολούλ Πλοέστι, την ΤΣΚΑ Σόφιας και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Μετά την ενσωμάτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν και οι διεθνείς Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Λάζλο Κλέινχεϊσλερ.

Μοναδικός παρών παραμένει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ: «Με 32 ποδοσφαιριστές δουλεύει πλέον το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας, μια και από το βράδυ της Τρίτης έφτασαν όλοι οι διεθνείς που είχαν επιπλέον άδεια.

Εξαίρεση αποτελεί ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος έχει έξτρα δύο ημέρες.

Η ημέρα είχε διπλό πρόγραμμα. Στην πρωινή προπόνηση οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι εναλλαγής από άμυνα σε επίθεση και από επίθεση σε άμυνα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι περιορισμών.

Στην απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και έπειτα χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες, με τις δύο να παίζουν διπλό στο μισό γήπεδο και τις άλλες τρεις να κάνουν τουρνουά.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα.

Ο Κριστιάν Γκάνεα έκανε ειδικό πρόγραμμα».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ