Ο Βραζιλιάνος δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος να προσφέρει όσα όλοι ξέρουμε ότι μπορεί. Όμως ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν ανησυχεί. Ξέρει ότι μόλις βρει ρυθμό ο παίκτης, η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική. Και διάθεση εκ μέρους του υπάρχει μπόλικη...

Μπερνάρ: Το… κερασάκι στην τούρτα του Ιβάν! Ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με… φόρα και ρέντα, το λέγαμε και χθες. Όπως επίσης λέγαμε και ότι πολύ σωστά ο Γιοβανοβιτς κρατάει τον πήχη χαμηλά. Και μιλά για ομάδα που ακόμη δεν είναι εκεί που θέλει ο ίδιος. Φυσικά, το 3Χ6 = 18, δεν μπορεί κανείς να το παραγνωρίσει. Έχει τους “πράσινους” στο +6 από την ΑΕΚ, στο +7 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και στο +8 από Άρη,  Είναι ένα σαφέστατο και απτό δείγμα ότι η δουλειά που έχει γίνει είναι σωστή και οι προσθήκες ποιοτικές.Και είναι ακριβώς μια απ’ αυτές τις προσθήκες που ο Γιοβάνοβιτς περιμένει πώς και πώς να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Μιλάμε, φυσικά, για τον Μπερνάρ Ανίσιο Καλντέιρα Ντουάρτε.

Ο Βραζιλιάνος είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Και γι’ αυτό η άφιξή του προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του Παναθηναϊκού. Όμως, ο τραυματισμός του, αρχικά, αλλά, φυσικά και το γεγονός ότι προέρχεται από ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στα Εμιράτα, τον έχουν, ολοφάνερα, αφήσει λίγο πίσω.

Δεν έχει φτάσει ακόμη σε καλό ρυθμό, δείχνει όμως διάθεση

Στην Τούμπα, όπου έκανε το πρώτο του 90λεπτο με την ομάδα, ο Μπερνάρ δεν είχε, βέβαια και την υποστήριξη του Γιάννη Κώτσιρα από δεξιά. Και επίσης έπαιξε καθαρά εξτρέμ, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπερνάρ για το ρόλο του δημιουργικού μεσοεπιθετικού. Ωστόσο, όπως έδειξε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ , ακόμη δεν έχει βρει τον απαραίτητο ρυθμό, ούτε την πλήρη προσαρμογή του στην ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν έως και κακός, αλλά η αλήθεια είναι ότι και συνολικά ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή λειτουργία στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη, ήταν αρκετα καλύτερος. Αλλά όχι στα στάνταρ που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να φτάσει. Ο Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, δεν προβληματίζεται προς το παρόν. Πρώτον, επειδή ο Βραζιλιάνος έχει εγνωσμένη αξία.

Και, δεύτερο -και επίσης πολύ σημαντικό, ότι ο Μπερνάρ δείχνει πολλή διάθεση στο γήπεδο. Αν και επιθετικά δε βοήθησε στην Τούμπα, ήταν εξαιρετικά φιλότιμος και δραστήριος στον ανασταλτικό τομέα. Πρόσφερε στήριγμα στον Φακούντο Σάντσες όποτε υπήρξε ανάγκη.Ένας παίκτης με την ποιότητα και τις παραστάσεις του Βραζιλιάνου που δείχνει να έχει όρεξη να προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έλθει η στιγμή που θα το καταφέρει. Και τότε, ο Παναθηναϊκός θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ