Περίεργη ανατροπή στον Ολυμπιακό, που προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού μέχρι το μεσημέρι οι διαρροές, τον θεωρούσαν ως δεδομένο.

Σε αναζήτηση νέου αθλητικού διευθυντή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, για να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Φρανσουά Μοντεστό, που οδεύει προς την ιταλική Μόντσα.

Στην κορυφή της λίστας των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε στη χώρα μας κι είχε επαφή με τους διοικούντες, όπως επιβεβαίωσαν οι Πειραιώτες.  Επαφή έγινε και με τον Βάλτερ Σαμπατίνι, ωστόσο, από την ελληνική ομάδα δεν προχώρησαν σε κάποιο σχόλιο για τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Σαλερνιτάνα.

Σύμφωνα με το tuttomercatoweb, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα προορίζεται για τη Νότιγχαμ και ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις που ήταν “σίγουρος” για τους ερυθρόλευκους ανακοινώθηκε από την Σαλερνιτάνα.

Περίεργη ανατροπή στον Ολυμπιακό, που προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού μέχρι το μεσημέρι οι διαρροές από κύκλους της ΠΑΕ, τον θεωρούσαν ως δεδομένο. Τι μπορεί να άλλαξε, είναι κάτι που θα μάθουμε και θα επανέλθουμε. Δύσκολο το βλέπουμε να προτίμησε έτσι απλά το πρότζεκτ της μικρομεσαίας Ιταλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Σαλερνιτάνα

“Η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και του εμπιστεύεται τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Η επιλογή είναι ένα κομμάτι για ένα ευρύτερο πρότζεκτ στο όνομα της καινοτομίας και μίας νέας δυναμικής για την περαιτέρω κατανόηση του κόσμου του ποδοσφαίρου”.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ