Το… τρίτο ημίχρονο από τα Ιωάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός συναντήθηκαν στους Ζωσιμάδες, στην επανέναρξη της Super League μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Οι δύο αντίπαλοι τέθηκαν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής κι ήρθαν ισόπαλοι, 2-2.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, μετά το τέλος του ματς παραδέχθηκε στην κάμερα της Nova: «Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Παρ’ όλες τις διακοπές, ελέγχαμε την κατοχή και τον ρυθμό. Στο δεύτερο συζητήσαμε στα αποδυτήρια για να παίξουμε με πίεση ψηλά. Δεν το κάναμε αυτό κι ήρθαν αυτές οι συνέπειες.

Ήμασταν κακοί, αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις, μας ξέφυγε ο έλεγχος του παιχνιδιού και δεχθήκαμε δύο γκολ».

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Κώστα Φορτούνη και τα δύο γκολ που έβαλε, απάντησε: «Παίζει καλά τελευταία κι έβαλε τα δύο γκολ. Έκανε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο».

Ο Θανάσης Στάικος, από πλευράς γηπεδούχων, σχολίασε: «Το 0-2 δεν ήταν δίκαιο, ο Oλυμπιακός χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με την ποιότητά του κατάφερε να είναι μπροστά στο σκορ.

Ήμασταν αποφασιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε ευκαιρίες και δικαιούμασταν να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Είναι τονωτική ένεση και συνεχίζουμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.

Είναι ψυχολογική τόνωση, καθώς είναι σημαντικός ο βαθμός. Είδαμε καλύτερη εικόνα της ομάδας και πιο συμπαγή, παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε κατοχή, δημιουργήσαμε και απειλήσαμε.

Να “χτίσουμε” πάνω στην εικόνα μας και να μην κινδυνεύσουμε.

Θα μπουν και κάποια παιδιά που αποκτήσαμε και όλοι μαζί θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, για να μην έχουμε προβλήματα».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν