Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Αϊτόρ στον εντός έδρας αγώνα του με τον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Αϊτόρ στον εντός έδρας αγώνα του με τον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισαν με 1-0, αλλά είδαν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να αποχωρεί τραυματίας.

Υποβλήθηκε άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, και τα αποτελέσματά τους δεν ήταν καλά.

Πράγματι το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/10). Ο Ισπανός επιθετικός έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού και θα υποχρεωθεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο χρόνος αποθεραπείας του Αϊτόρ θα είναι τουλάχιστον 6 μήνες, πράγμα του σημαίνει πως η σεζόν ολοκληρώνεται εδώ για τον πολυτιμότερο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Μήνυμα στήριξης προς τον παίκτη έστειλε ο θρυλικός Άκης Ζήκος.

 

«Όσο ΑΕΚ κι αν είσαι… Όσο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Λάρισα, Παναχαϊκή, Ξάνθη… Δε γίνεται να μη στεναχωρηθείς για τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή που τιμά τα μέγιστα με τη παρουσία του το ελληνικό πρωτάθλημα!! Περαστικά στον Αϊτόρ και γρήγορα πίσω στα γηπεδα!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram o Ζήκος και συμπλήρωνε πως «Δεν τον έχει ανάγκη μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, η Παναχαϊκή, η Ξάνθη, η Λάρισα…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zikos Akis (@akzios)

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ