Τον γλυκοκοιτάζει ομάδα της Basket League.

Στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας έχει μπει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ντιέγκο, ο οποίος βρίσκεται στη Φλαμένγκο από το 2016.

Ο 37χρονος, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Πόρτο, τη Βέρντερ Βρέμης, τη Γιουβέντους, τη Βόλσφμπουργκ, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Φενέρμπαχτσε, εξετάζεται από ομάδα της Super League.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Λατινικής Αμερικής. Δεν κατονομάζεται, ωστόσο, η ομάδα που κινείται για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα flaresenha.com: «Ομάδα από την Ελλάδα, η ταυτότητα της οποίας ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα έχει περιορισμένο χρόνο τη νέα σεζόν, μετά τις προσθήκες των Βέντελ και Γουάλας. Ο 37χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022 (31/12/2022), αλλά συνεχώς χάνει έδαφος στις προτιμήσεις του προπονητή της Φλαμένγκο και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύλλογος από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και θέλει να τον αποκτήσει πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο».

Πάντως, παρότι ο Ντιέγκο αναμένεται να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στους «Φλαμανδούς» προτιμάει να παραμείνει στις τάξεις τους, παρά να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να επιστρέψει στη γηραιά ήπειρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ