Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών. Κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι τι παιχταρά αγόραζε. Ο νεαρός Καμαρά που αποκτήθηκε είναι ένα ταλέντο, το οποίο όπως είχατε διαβάσει και μέσω του sports365.gr μια μέρα θα κοστίζει πολλά εκατομμύρια. Ο νεαρός άσος έχει δει αρκετές ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Από νωρίς […]

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών. Κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι τι παιχταρά αγόραζε.

Ο νεαρός Καμαρά που αποκτήθηκε είναι ένα ταλέντο, το οποίο όπως είχατε διαβάσει και μέσω του sports365.gr μια μέρα θα κοστίζει πολλά εκατομμύρια.

Ο νεαρός άσος έχει δει αρκετές ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Από νωρίς μάλιστα. Κάτι που δεν συνηθίζεται από τον Πορτογάλο.

Ο προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να τον δικαιώσει, κάνοντας όλα αυτά που ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κόντρα Φενέρμπαχτσε ήταν η καλύτερη παράσταση του. Ο Αφρικανός μέσος έκανε τρομερό παιχνίδι στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό τους αντιπάλους που είχε απέναντί του, αλλά το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, αφού σε δύο περιπτώσεις ο πορτιέρο των Τούρκων του έβαλε στοπ.

Αυτό όπως λέγεται δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ντιέγκο Σιμενόνε. Ο Αργεντίνος κόουτς τον έχει βάλει στο μάτι. Και μάλιστα οι φήμες λένε πως θέλει να τον δει από κοντά. Καθώς είναι ένας από τους πρώτους παίκτες που θέλει να αποκτήσει.

Καθώς, όπως αποκαλύπτει το CBS Sports, ή Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε το όνομά του στη λίστα της και πλέον εκπρόσωπος των «Ροχιμπλάνκος» θα παρακολουθεί από στενά την εξέλιξή του.

Και όπως φαίνεται, ο νεαρός άσος κάνει ότι μπορεί. Όπως για παράδειγμα στο τελευταίο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του, όπου έκανε το ντεμπούτο του μοιράζοντας και μία ασίστ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ