Επέστρεψαν οι Κουέστα, Οντουμπάτζο και Γκρέι.

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη την Τρίτη (20/06).

Νέα πρόσωπα στο προπονητικό πρόγραμμα ήταν οι Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάτζο και Αντρέ Γκρέι, οι οποίοι επέστρεψαν από την άδεια που είχαν λόγω του γάμου τους, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Ντομαγκόι Πάβισιτς.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημέρωσαν οι Θεσσαλονικείς: «Αύριο το πρωί (21/06) η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Ισραήλ, όπου θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (25/06).

Στο διάστημα της παραμονής της είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή δύο φιλικών με την Μακάμπι Χάιφα, μετά από πρόσκληση της ομάδας του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρία “Ethosports”) σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα μας στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιλάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τόσο το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (21.00) όσο και το δεύτερο το ερχόμενο Σάββατο (24/06, 20.00) θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου κι είχε μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας μας, Απόστολο Τερζή, και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας θα ξεκινήσει προπονήσεις μετά την επιστροφή του Άρη από το Ισραήλ».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ